מהשדה למזווה הוא קורס חדש במרכז להנהגת הבריאות, בו נעסוק בחומרי גלם שונים, עונתיים ונלמד על מגוון דרכים לשימוש ועיבוד של כל אחד מהם.
16 מפגשים יצרניים, הכוללים התנסויות שונות, בהם נחבר בין גן הירק, הבוסתן, המזווה והמטבח הלימודי שלנו.
מה נלמד בקורס?
נלמד להשתמש בחומרי גלם מקומיים, ללקט, לייבש, להתסיס, לאפות ועוד.
נרכוש מיומנויות מסורתיות שישרתו אותנו ואת משפחתנו שנים רבות.
נרחיב את המזווה הביתי במוצרים מזינים ומקומיים.
למי מיועד הקורס?
למי שסקרן ללמוד על חומרי גלם שונים, ועל דרכי העיבוד שלהם (מתאים גם אם יש לכם רקע קולינרי).
למי שנהנה מגילויים של טעמים חדשים.