✨🍞 סדנת הפרשת חלה – טעמים, מסורת וחוויה בלתי נשכחת! 🍞✨
רוצים ללמוד איך להכין חלה מושלמת, רכה ואוורירית כמו במאפיות הטובות ביותר? בואו לסדנה מרגשת שבה נשזור יחד טעמים, מסורת וסודות אפייה, ונחווה את הקסם של הפרשת חלה באווירה מיוחדת ומעצימה!
🔥 מה נלמד בסדנה?
✅ תורת החומרים – כל מה שצריך לדעת על סוגי השמרים והשפעתם על הבצק
✅ סוגי קמחים וההבדלים ביניהם – איך לבחור את הקמח הנכון לחלה המושלמת
✅ מהו גלוטן ולמה הוא משמש? – הסוד מאחורי הרכות והאלסטיות של הבצק
✅ שלבי ההתפחה – טכניקה ייחודית בבניית אווריריות ב 5 התפחות לחלה מושלמת
👩🍳 מה נכין יחד?
🥖 חלה עשירה בטכניקת 5 התפחות – שיטה ייחודית שתוביל אתכם לתוצאה מושלמת
🍫 עוגת שמרים במילוי שוקולד – מתכון מפנק שכבש את כולם