סדנת טאבון

סדנה שכולה אש: בצקים, רטבים והידרציות

אירוע זה עבר

IMG-20250116-WA0002.jpg

יש לכם טאבון ואתם לא יודעים להשתמש בו?
אין לכם טאבון אך אתם רוצים ללמוד להכין פיצות מופלאות?
זו הסדנה בשבילכם!

מה נלמד?
• כל מה שצריך לדעת לפני שרוכשים טאבון- אופן העבודה והניקוי של טאבון
• תורת החומרים: בצקי שמרים
• עשרת הכללים להכנת בצק פיצה מושלם
• מהו הגלוטן ומה חשיבותו
• איך לבחור את הקמח הנכון לסוגי מאפים שונים וזמני התפחה משתנים
• אחוזי הידרציה בבצק: מה זה ומה חשיבותו

מה נכין?
• בצק לפיצה בהתפחה קצרה
• בצק לפוקצ'ה אוורירית
• רוטב עגבניות (הסבר והכנה)
• רוטב בשמל
• פיצות נפוליטניות
• קלצונס
• בייגלה ירושלמי
• אנטי פסטי

אירועים נוספים

מפגש מרתק ומרגש שיפגיש אתכם עם עולם הצומח ועם עולמכם הפנימי

נושאים בחינוך ילדים: גבולות מתוך סיטואציות שעולות במפגש

קורס מקצועי ומעמיק בנושא שמרים

מה לחפש?

עריכת אירוע קיים

מלאו את הפרטים ואנחנו נעדכן את השינויים באירוע שלכם