עבודה נכונה עם בצק פריך לסוגיו היא מאבני היסוד של הקונדיטוריה הקלאסית
מה נלמד?
• היכרות עם המשתתפים.
• סקירה קצרה על סוגי העוגיות השונים.
• דגשים לעבודה עם בצק פריך, אופן הכנה, חומרי גלם, ותחליפים.
• טיפים לזיהוי שלבי האפייה הנכונים (כדי למנוע אפיית יתר).
• חלוקת מתכונים וחומרים כתובים להמשך עבודה בבית
מה נכין?
• בצק פריך קלאסי הבסיס לעוגיות חמאה ותחתיות טארט.
o הדגמה: טכניקות עיבוד ושמירה על מרקם.
o הכנה מעשית של עוגיות סנדוויץ בדגש על טכניקת רידוד נכונה.
• בצק שוקולד צ'יפס: עבודה נכונה עם תערובות מוקצפות רטובות ויבשות.
• עוגיות סבלה חמאה: עבודה נכונה עם טכניקת גלגול