סדנת שמרים מתוקים בסטודיו Cook&Eat

אין כמו ריח של שמרים 🥰 מוזמנים ללמוד לעשות את זה נכון

אירוע זה עבר

IMG-20250116-WA0005.jpg

מה נלמד?
• איך שמרים עובדים ואיך להפיק מהם את המיטב.
• מה זה ראש עיסה ובמה הוא תורם לנו
• תפקידי הקמחים והגלוטן באפייה.
• סודות ההתפחה הנכונה.
• מה זה בצק פרסבורגר.
• טיפים למילויים עשירים ומדויקים.

מה נכין?
🍫 קרנץ' שוקולד מושלם.
🥮 בצק פרסבורגר לעוגות מדהימות.
🌰 מילוי פרג קלאסי.
🥐 רוגלך שוקולד נמס בפה.

חוויה מתוקה מובטחת!
✅ תחנת עבודה זוגית.
✅ חומרי גלם איכותיים.
✅ מתכונים מפורטים הביתה.
✅ את כל מה שתכינו – תיקחו איתכם!
📍 נפגש בסטודיו לחגיגת טעמים וריחות.

אירועים נוספים

מפגש מרתק ומרגש שיפגיש אתכם עם עולם הצומח ועם עולמכם הפנימי

נושאים בחינוך ילדים: גבולות מתוך סיטואציות שעולות במפגש

קורס מקצועי ומעמיק בנושא שמרים

מה לחפש?

עריכת אירוע קיים

מלאו את הפרטים ואנחנו נעדכן את השינויים באירוע שלכם