מה נלמד?
• איך שמרים עובדים ואיך להפיק מהם את המיטב.
• מה זה ראש עיסה ובמה הוא תורם לנו
• תפקידי הקמחים והגלוטן באפייה.
• סודות ההתפחה הנכונה.
• מה זה בצק פרסבורגר.
• טיפים למילויים עשירים ומדויקים.
מה נכין?
🍫 קרנץ' שוקולד מושלם.
🥮 בצק פרסבורגר לעוגות מדהימות.
🌰 מילוי פרג קלאסי.
🥐 רוגלך שוקולד נמס בפה.
חוויה מתוקה מובטחת!
✅ תחנת עבודה זוגית.
✅ חומרי גלם איכותיים.
✅ מתכונים מפורטים הביתה.
✅ את כל מה שתכינו – תיקחו איתכם!
📍 נפגש בסטודיו לחגיגת טעמים וריחות.