🔥🍕 סדנת טאבון – אומנות האפייה באש חיה! 🍕🔥
יש לכם טאבון ולא בטוחים איך להוציא ממנו את המיטב?
אין לכם טאבון אבל חולמים להכין פיצות מופלאות כמו באיטליה?
הסדנה הזו בדיוק בשבילכם!
בואו לגלות את הסודות של האפייה בטאבון – מחומרי הגלם ועד לאפייה המושלמת!
🔎 מה נלמד בסדנה?
✔ איך לעבוד נכון עם טאבון – אופן השימוש, התחזוקה והניקוי
✔ תורת החומרים – סוגי בצקי שמרים וסוד ההתפחה המושלמת
✔ 10 הכללים לבצק פיצה מושלם – כך תכינו פיצה כמו פיצריות איטלקיות
✔ מהו גלוטן ולמה הוא חשוב? – איך לשלוט באלסטיות הבצק
✔ איך לבחור את הקמח הנכון – התאמה לסוגי מאפים וזמני התפחה משתנים
✔ אחוזי הידרציה בבצק – מה זה ואיך זה משפיע על המרקם