🥖✨ סדנת המחמצת – כל הסודות ללחם מושלם! ✨🥖
רוצים ללמוד איך לאפות לחם כמו מקצוענים? להכיר את סודות המחמצת, הביגה והפוליש ולהבין איך להפוך קמח ומים ללחם מושלם? הצטרפו לסדנה חווייתית שתפתח לכם עולם חדש של אפייה!
🔥 מה נלמד בסדנה?
✅ תורת החומרים – סוגי שמרים, מחמצת, ביגה ופוליש ומה ההבדלים ביניהם
✅ איך לבחור את הקמח הנכון ללחם המושלם
✅ מהו גלוטן ולמה הוא כל כך חשוב לאפייה?
✅ טכניקות לישה, התפחה ואפייה שיעניקו ללחם שלכם קרום פריך ופנים רך