קיצור תולדות התזונה האנושית

קורס בן 10 מפגשים בימי שישי, ביסודות התזונה האנושית

אירוע זה עבר

WhatsApp-Image-2024-08-29-at-12.10.49.jpeg

קורס מורחב ומקצועי ביסודות התזונה האנושית: בימי שישי בבוקר, בטווח שבין פעם בשבועיים לפעם חודש בין מפגש למפגש.

ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק לא יגיד לכם מה לאכול, הוא לא יבנה לכם תפריט ולא ישב לכם על הראש. אורי כן ייתן לכם את כל המידע ואת כל הכלים הנחוצים כדי לקבל החלטות מושכלות בעצמכם לגבי מה שיש בצלחת המשפחתית. אז מה קשורה לפה ההיסטוריה של התזונה?

התפריט שלנו הוא תוצר של ארבע מהפכות, שהפכו את הצלחת על פיה. היום לא נותר כמעט זכר לתזונה שליוותה את התפתחות הגוף האנושי. מה בעצם טבעי לנו לאכול? האם ואיך מזון שאינו טבעי לנו יכול להתאים לגוף שלנו?

ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק יעשה לכם סדר בצלחת.
בואו לשמוע מה ההיסטוריה המרתקת של המזון עושה לאוכל שלכם ולבטן של הילדים שלכם. היסטוריה שלא נשארה בעבר אלא חיה ומתקיימת היום בגוף של כל אחת ואחד מאיתנו.

הקורס כולל גם התנסות מעשית בהכנת מזון טבעי ובריא ושני בונוסים ייחודיים לקורס המורחב:
בונוס 1: מפגש מרתק שיוקדש לנבכי מערכת העיכול.
בונוס 2: סדנאות בישול וליקוט המשתלבות בין הנושאים בקורס.
הקורס יתקיים בימי שישי, במרכז להנהגת הבריאות בקיבוץ נווה-איתן (ליד בית-שאן).
10 מפגשים, בתדירות של בין פעם בשבועיים לפעם בחודש.

אירועים נוספים

קורס בהנחיית האמנית סימה לוין

16 מפגשים בהם נעסוק בחומרי גלם שונים ובדרכי העיבוד שלהם

השירים והסיפורים שמאחורי השירים

מה לחפש?

עריכת אירוע קיים

מלאו את הפרטים ואנחנו נעדכן את השינויים באירוע שלכם

מה לחפש לך?