נמאס לכם מארוחות בוקר משעממות????
הצטרפו אלינו לחוויה טעימה, מלמד וחוויתית
מה נלמד?
• מה זה בישול גלילי?
• עבודה עם ירקות ירוקים עונתיים.
• עבודה נכונה עם שמרים וסוגי קמחים.
• חשיבות הגלוטן בתהליך האפייה.
• התפחה והשפעתה על התוצר הסופי.
• תפקיד אחוזי המים בלישה ובאפייה.
מה נכין?
🥖 מאפה עלים גלילי עם זעתר טרי ובצל מטוגן בשמן זית.
🥯 מנעיש – פיתות עם זעתר.
🌿 פטאייר – אוזן המן מבצק שמרים במילוי תרד בר וסומק.
🥯 בייגלה גלילי עם שומשום.
🍲 תבשיל עולש בר עם בצל מטוגן בשמן זית.
🍳 שקשוקה גלילית – תבשיל ירוקים עם שמנת, ביצים וגבינת פטה.
🥗 סלט טאבולה קלאסי.
🧄 לאבנה בשמן זית.
🫒 זיתים סורים בלימון.
ולקינוח:
🍮 מלאבי עם רוטב גרנדין.