Cook&Eat מציגה: סדנת בישול בוקר גלילי

חווית שישי שונה, מהנה ומלמדת

אירוע זה עבר

IMG-20250116-WA0003.jpg

נמאס לכם מארוחות בוקר משעממות????
הצטרפו אלינו לחוויה טעימה, מלמד וחוויתית
מה נלמד?
• מה זה בישול גלילי?
• עבודה עם ירקות ירוקים עונתיים.
• עבודה נכונה עם שמרים וסוגי קמחים.
• חשיבות הגלוטן בתהליך האפייה.
• התפחה והשפעתה על התוצר הסופי.
• תפקיד אחוזי המים בלישה ובאפייה.

מה נכין?
🥖 מאפה עלים גלילי עם זעתר טרי ובצל מטוגן בשמן זית.
🥯 מנעיש – פיתות עם זעתר.
🌿 פטאייר – אוזן המן מבצק שמרים במילוי תרד בר וסומק.
🥯 בייגלה גלילי עם שומשום.
🍲 תבשיל עולש בר עם בצל מטוגן בשמן זית.
🍳 שקשוקה גלילית – תבשיל ירוקים עם שמנת, ביצים וגבינת פטה.
🥗 סלט טאבולה קלאסי.
🧄 לאבנה בשמן זית.
🫒 זיתים סורים בלימון.

ולקינוח:
🍮 מלאבי עם רוטב גרנדין.

אירועים נוספים

טיול נשים במדבר - 3 ימים במכתש רמון

טיול נשים במדבר - 3 ימים במכתש רמון

נעסוק בשאלות כמו: גבריות, מיניות, זוגיות, הורות ועוד

מה לחפש?

עריכת אירוע קיים

מלאו את הפרטים ואנחנו נעדכן את השינויים באירוע שלכם